Leverandører

Leverandører

Skandinavisk Dekk Import AS bruker kun de aller beste leverandører

Les om våre leverandører

Under er en liste over våre leverandører

 

Skandinavisk Dæk Import A/S - din profesjonelle leverandør av dekk

Skandinavisk Dæk Import er Skandinavisk Dekk Import Norge AS sitt moderselskap i Danmark. De leverer blant annet industridekk i både luft og massiv, vulkollanhjul, larvebånd, truckgafler, truckfelger, og fyllestoff. De, som oss, representerer markedets største produsenter og lagerfører alle de viktigste dimensjoner i dekk til gaffeltruks, lagermaskiner, gravemaskiner og andre industrikjøretøy. Deres lokaler er i Havdrup, Danmark. Her møter du også erfarne medarbeidere som er klare med råd og veiledning om dekk og hjul. Du kan lese mer om Skandinavisk Dæk Import A/S ved å følge lenken under.
www.sdi.dk

 

Solideal - Outstanding Reliability
Solideal skiller seg ifra konkurrentene ved at deres dekk har lengre levetid og lavere kostnad ved bytte. Bedriften har en rekke ansatte som jobbe utelukkende med å finne nye løsninger og forbedre dagens produkter. Slik har de fått en høy status i markedet og vunnet flere priser. De er også svært miljøbeviste og produserer dekk som forårsaker mindre motstand, hvilket betyr at dit kjøretøy bruker mindre energi på å forflytte seg. Slik sparer du miljøet og bilen for slitasje. Måten de produserer dekk på er satt opp slik at du skal få mest mulig igjen for pengene. Klikk på lenken under for å lese mer om deres produkter.
www.solideal.com

 

KAB Seating
KAB Seating er spesialister på produksjon og leveranse av komfortable og praktiske seter for ulike typer kjøretøy. De har blitt verdensledene etter mange år i bransjen hvor de har perfeksjonert design, produksjon og tilpasninger. Bedriften har 350 ansatte som alltid er på utkikk etter muligheter til å forbedre produktene de tilbyr. Mange større produsenter av kjøretøy verden over velger KAB Seating som sine orginaldeler til lastebiler eller andre transportkjøretøy. Målet deres er å kunne tilby et produkt som er behagelig å ta i bruk, samtidig som det er sikkert og praktisk. Du kan se flere av deres produkter og lese mer om bedriften ved å klikke på lenken under.
www.kabseating.com

 

Carpenter
www.carpenter.com

 

Räder-Vogel - For better wheels and better service
Räder-Vogel har et vare sortiment på over 30,000 produkter som varier i diameter størrelse fra 30 mm til 1,800 mm, og med en lastkapasitet på opp til 80 tonn. Dette er et tysk merke med en historie for kvalitet og med lang erfaring når det gjelder kravene til dekk. All produksjon foregår i Tyskland, men de har distribusjonspunkter over hele verden. Du kan lese mer om deres produkter og hvordan de kvalitetssikrer alle sine dekk ved å klikke på lenken under.
www.radervogel.com

 

Gianetti Route
Gianetti Route er vår leverandør av hjul og dekk til kjøretøy for landbruket og industri. Siden oppstarten i 1880 har denne bedriften utviklet seg ifra å jobbe med hjul til vogner som i på den tiden ble trukket av hester eller andre dyr. Selskapets vekst har vært i tråd med utviklingen i industrien, og nå produserer de høyteknologiske løsninger for industrikjøretøy. De leverer i dag til blant annet Harley Davidson, Moto Guzzi og Triumph. Ønsker du mer informasjon om denne leverandører kan du følge lenken under for å lese om deres produkter og interessante historie i bransjen.
www.gianettiruote.it/home.htm